14. kolo | so 15.6.2019
3:0 (1:0)
Kopřivnice - Jeseník nad Odrou
Statistiky:

Poslední zápas – jednoznačné vítězství

FC Kopřivnice – TJ Slavoj Jeseník – 3:0(1:0)

43´- Marek P., 64´- Makový T., 73´- penalta- Ollender

Bez ŽK , 100 diváků

Bez zraněných hráčů ( Kudry , Dočkalík , Kűhnert , Špaček ) , Petráše – směna ,

Kramoliše – soukromá akce , Košárka – ČK jsme nastoupili za dusného , letního počasí k poslednímu utkání před rekonstrukcí a úpravě hlavního stadiónu .

Hosté měli ve svém středu suveréně nejlepšího střelce soutěže ( Lukáš Pólonyi ), autor 36 branek , ale naše pozorná obrana ho do vyložené šance nepustila .

Hosty jsme po celý I.poločas přehrávali dobrou kombinací , bohužel bez úspěšného zakončení i těch vyložených tutovek – Varga , Makový T . , Ollender . Těsně před odchodem do šaten našel dlouhým pasem Honza Ollender dobře postaveného Petra Marka , který s jistotou z malého vápna uklidil míč za záda hostujícího gólmana – 1:0.

I ve II.poločase jsme pokračovali v dobrém výkonu i když nám to usnadnili hostující

hráči , kteří měli ve svém středu několik zkušených borců ( ročníky – 74 , 76 , 77 ,

78 ), ale ke konci utkání jim docházely fyzické síly . V 57.minutě našel Jirka Závodný - Tomáše Makového , který skluzem doráží míč na – 2:0 . v 73.minutě byl v pokutovém území sražen Honza Kalich ( patřil k nejlepším borcům na trávníku ) a hlavní arbitr nařizuje pokutový kop , který s jistotou proměňuje Honza Ollender na – 3:0 . Za zmínku stojí střela Honzy Okřesíka , která se otřela o břevno hostující branky.

Zapojíli-se do tréninkového procesu dorostenci , kteří přecházejí do seniorské kategorie, je předpoklad , že se výrazně zvýší konkurence na hráčských postech ,

čímž se bude vytvářet tlak na hráče , aby ze sebe vydali maximum a dál se zlepšovali . Kdybychom dosáhli 75% tréninkové docházky celého týmu , můžeme bojovat o nejvyšší příčky , případně postupu do vyšší soutěže .

Všem hráčům přeji zasloužený odpočinek , doléčení případných zranění , příjemnou dovolenou a novou chuť a elán do letní přípravy , která začne ve čtvrtek – 11.července 2019 v 17:00 na trávě pod internáty . Díky fanouškům za přízeň , sponzorům za finanční pomoc a všem , kteří se snažili vytvořit pro naše hráče podmínky k dobré reprezentaci klubu FC . Celkově 3. - 4.místo se ziskem 47 bodů a se skórem 53 : 40 můžeme tuto sezónu hodnotit jako úspěšnou .

Kopřivnice: SESTAVA – Beňo – Makový M.,Mička , Okřesík j.,Okřesík P.( 80´-Šenkeřík ) – Varga , Kalich , Marek ,Makový T. ( 64´-Pítr ) , Ollender ( 84´-Kudělka ) NÁHRADNÍCI : Pítr , Kudělka , Šenkeřík
Diváci: 100